sobota 4. října 2014

Sami dva

Možná by se hodilo napsat do prvního životního článku na vlastním blogu, kdo jsem, co a proč tvořím, co mě baví a proč píšu blog. Mě však nic kloudného nenapadá. Navíc doufám, že se vše postupně dozvíte z konkrétních ukázek a článků. Takže místo vzletných slov vybírám jednu ze svých stránek, kterou jsem zde chtěla představit. U té jsem si řekla, že bych si možná jednou mohla založit blog a nafotila jsem pár detailů.







Stránka má název Sami dva. Byla vytvořena pro challenge na stránkách scrapbook.cz, kterou vyhlásila Mirča v červenci 2014. Téma bylo Udělala jsem si radost.


Ne, stránka se na bednu nedostala. Ale já měla velkou radost z několika věcí:

1. tupování přes šablonu - teprve se ho učím, mám ho tam tak akorát a mé puntičkářské duši nevadily nedokonalosti

2. napadlo mě tupovat nestejnoměrně namíchanou barvou, což podle mě vypadá lépe

3. tupování jsem doplnila srdíčky na 3D podlepkách


4. čtyři hvězdičky pro označení hotelu ;-)

5. klíčky mají více symbolů: klíčky od pokoje, ale i k srdci

6. na fotku se mi omylem dostalo auto našich kamarádů, což je vlastně zpětně dobře, protože tam byli s námi a bylo to s nimi fakt super, společná večeře, představení Na stojáka ve VIP křesílkách a ráno společná hodinová snídaně a bazén.

Štítek I love you more than Chocolate, který jsem dostala od Jitky (Výtvarné zážitky), se mi sem náramně hodil, protože je pro mě velice výstižné. Jsem totiž čokoholik.

Jak už jsem zmínila, stránka se na bednu nedostala. Mě však posunula, je to srdeční záležitost. Je vzpomínkou  na první výlet bez dětí, na společný čas ve dvou, na dobu nespěchání, bez povinností, bez koukání na hodinky, na chvíli, kdy jsme mohli odložit rodičovské starosti. (I když... jde to vůbec? Samozřejmě že jsme o dětech mluvili, vzpomínali, volali babičce, jestli žije ona i děti.)

Tak první článek mám napsaný, byla to pořádná fuška to psát. Snad to nebude fuška číst ho. :-)

1 komentář:

  1. Skvělé, Ilonko, stránka i příběh. Přeji ti moc a moc tvůrčích nápadů a sil ke tvoření i psaní. Já už jsem jedna z čtenářek, která se k tobě bude vracet. :-)

    OdpovědětVymazat