neděle 24. května 2015

Pozvánky na oslavu 11. narozenin

Všichni vědí, že tvořím ráda, s vervou, do noci, do soutěží, z přetlaku kreativity i na objednávku. Jsem totiž maniak. Co mi ale dodává energii nejvíc? Když nakazím někoho dalšího.

Dlouho se mi nedařilo do scrapbookingu uvrtat vlastní dceru. V současné době ale tvoří a tvoří ráda. Nejvíce ji asi baví o scrapbookingu vyprávět, tvořit s kamarádkami a brát si malé sady na tvoření do knihovny a tvořit tam.



Tvoření s ní je jiné. Nejvíce je jiné v tom, že se učím nechat jí prostor pro vlastní kreativitu, moc ji nevést, jen radit. Tvoří, vypráví, někdy jí ruce stojí, to pusa nikdy. Jednou mi vymluví díru do hlavy, vím to. Ale stejně ty chvilky mám ráda.

Její 11. narozeniny jsou už za dveřmi a my plánujeme pohoštění, zábavu, výzdobu. První v tom všem jsou ale pozvánky. Letos má oslavu jahodovou. (Doufám, že seženu v pátek jahody!!) Tak jsme spolu tvořily jahodové pozvánky. Jitka (Výtvarné zážitky) mi jen tak mezi řečí řekla, že jahůdky se dají snadno vyrobit ze srdíčka. To Verunku naprosto uchvátilo a už se jelo.

Schválně, poznáte, které pozvánky tvořila ona a které já? :-)


Díky za nakouknutí a komentáře, které mi tu necháváte.
IlonaK2

4 komentáře:

  1. Pozvánky máte úžasné! Opravdu nepoznám, co jsi tvořila ty a co Verunka. A ten nápad se srdíčky je super!

    OdpovědětVymazat
  2. Moc povedené pozvánky a upřímně přiznávám, že tvorbu tvé dcery od tvé vlastní nerozeznám

    OdpovědětVymazat
  3. Holky máte to parádní - skvělá práce :)

    OdpovědětVymazat
  4. moc povedené, hezkou oslavu!
    Katie

    OdpovědětVymazat