úterý 11. srpna 2020

CAS Christmas cards: Twelve days of Christmas

Vůbec neznám píseň, která je tématem nového kola soutěže na stránkách vánoční soutěže ve stylu CAS neboli Clean and Simpl (čistý a jednoduchý styl). Text písně Twelve days of Christmas jsem přečetla, pravidla taky. Zde je mé vánoční přání v čistém, jednoduchém stylu, bez velkého vrstvení, použití jiných výrazných materiálů a s převládající bílou barvou. Ovšem vyfotit takové přání, to je umění, kterého jsem  zatím nedosáhla. :-)

Takže zde je přání ze stránek Clean and Simple Christmas Cards Challenge.

 

 Jestli zná někdo zaručený návod, jak vyfotit bílé přání na téměř bílém pozadí, sem s ním. :-)

Díky za nakouknutí.

IlonaK2

8 komentářů:

  1. Just love your golden ring with the snowflakes - so elegant!!

    OdpovědětVymazat
  2. Very pretty card with your golden ring surrounded by beautiful snowflakes. I think your photograph of your card is really good! Thanks for sharing with us at CAS Christmas!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you very much. I find it very difficult to take a picture of any white card. This one was challenge too. :-) So I realy appreciate your comment. :-)

      Vymazat
  3. The golden ring with the snowflakes makes a wonderful Christmas design, beautifully CAS. Thankyou for playing along at CAS Christmas, Cathy x

    OdpovědětVymazat
  4. What an elegant and beautiful take on the challenge!x

    OdpovědětVymazat
  5. love your artsy take on the challenge. your gold ring and stars are CAS perfect and so elegant. A great card to make multiples of. thanks for joining us at CAS Christmas

    OdpovědětVymazat